Agenda

Galerij

Werkplaats 1

Werkplaats 1

Gasten

Nieuwigheden

Contact

Het handschrift van Tuy Nga speelt zich op het papier, dat het op de transparantie van het papier van rijst gekomen van de landen van de Mekong, of andere steunen is.
Een trek, een lijn, gespen, cirkels... steken over, scheiden of verenigen de ruimtes van zijn werken.
Zij in grijpt er met fijnheid door middel van de veer, aan de inkt van China of zelfs aan de vulpen vorst.
De redenen worden geleend van denkbeeldig. Zijn blik laten dromen en zijn denkbeeldig in een andere dimensie laten beleven, over het ontwerp, geven zijn eigen richting aan deze benadering.
De filosofie taoïste, waarvan afkomstig deze autodidact van vietnamienne oorsprong is, komt in kracht in zijn samenstellingen terug. Zij gebruikt de kunst als uitdrukkingsmiddel van nee-blijk gegeven van in blijk gegeven van, in de inzameling van de Eenheid van een Geest die alles onder de veelvoudige uitdrukkingen van het Leven... doordringt Door de verschillende rubrieken, laat uw verbeeldingskracht naar andere oneindige ruimtes varen, daar waar de eeuwige dans van het Bewustzijn zich door de dynamische uitwisseling van impulsen en intelligentie tussen het menselijke lichaam en het Universele Korps, tussen de menselijke geest en de Kosmische Geest... openbaart